Skip to content

Tjenester

Teknologifokusert avbildning og geoingeniør spesialister

Tjenester
Argeo

Vår Målsetning

Argeo er et selskap med en målsetning om å transformere survey og inspeksjonsindustrien ved å bruke autonome overflate- og undervannsrobotikkløsninger. Disse autonome undervannsfarkostene (“AUV’er”) er utstyrt med unike sensorer og avansert digital billedbehandlingsteknologi, og vil øke effektiviteten og datakvaliteten betydelig, i tillegg til å bidra til å redusere CO2-utslipp fra operasjoner for denne industrien globalt. Selskapets svært nøyaktige digitale modeller og løsninger for digitale tvillinger er basert på geofysiske, hydrografiske og geologiske metoder fra grunt vann til de dypeste havene for markedssegmenter innen infrastruktur, havvind, olje & gass og dyphavsmineraler. Argeo ble etablert i 2017 og har kontorer i Asker og Tromsø, Norge. Siden oppstarten har Argeo gjennomført komplekse prosjekter for noen av Norges største selskaper i markedet.

Målsetning for bærekraftig utvikling

 – Er en del av selskapets filosofi og visjon

Tilgjengelig og kostnadseffektiv ren energi

•Sterkt fokus på Havvind og hvordan våre tjenester gjennom bærekraftige operasjoner bidrar til et signifikant bedre miljø
•Argeos automatisert og digitale løsninger bidrar til økt utvikling og lavere kostnader

Industrialisering, Innovasjon og Infrastruktur

•Argeo benytter lokale resurser og tjenester i vår verdikjede
•Prosjektbasert fartøys leie globalt som signifikant begrenser transitt og derav CO2 utslipp i operasjoner
•Nye sensorer som på en bedre måte reduserer risiko for våre kunders prosjekter med fabrikasjon levert av 3de part leverandører

Miljø handlinger

•Signifikant reduksjon av CO2 utslipp i våre operasjoner
•Mobile løsninger som fører til mindre unyttig transport mellom prosjekter og som bidrar til lavere kostnader for våre kunder og derav muliggjør prosjekter som ellers kan antas å være for kostnadsdrivende og derav ikke gjennomførbare.

 

 

Argeo har en klar målsetning om å bidra til en balansert energimiks i prosjektene selskapet er aktive i, teknologien vi benytter og utvikler, og hvordan fremstår å våre aktiviteter globalt..

Sentralbord hovedkontor/Switchboard Main office

+47  66859099

Email: Send us an e-mail

Besøksadresser/Visiting Address:

Main Office | Ravensborgveien 56
1395 Hvalstad, Norge

Tromsø Office | Karlsøyvegen 18
9015 Tromsø, Norge

“Argeo utilizes Autonomous Underwater Vehicles (AUV) technology combined with extremely accurate digital sensor systems integrated in a 3D environment geological imaging environment to de-risk any construction or development project. - Faster, Better and more Affordable project for our clients ”

Personvernvilkår

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.